Jakelutyö kevytyrittäjänä on erinomainen tilaisuus yrittäjyydestä kiinnostuneille. Voit kerätä joustavasti tulovirtoja useammalta toimeksiantajalta tehden halutessasi myös muuta kuin jakelutyötä. Työsuhde tai yrittäjän toimeksianto – meillä voit valita.

Jakelutyö kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjyys on hyvä tapa kokeilla, millaista yrittäjänä toimiminen voisi olla. Ennakkotietoja ei tarvita, koska palveluntarjoaja hoitaa kaikki paperityöt ja huolehtii viranomaisvelvoitteista. Laskutus muodostuu automaattisesti palveluntarjoajan kautta ja kirjanpitoa voi seurata itse netissä.

Kevytyrittäjille rekisteröidään oma Y-tunnus ja merkitään Verohallinnon rekistereihin (ALV, ennakkoperintä). Voit kerätä joustavasti tulovirtoja useammalta toimeksiantajalta tehden halutessasi myös muuta kuin jakelutyötä. Y-tunnus jää sinulle, vaikka päättäisit joskus lopettaa mainostenjakelun.

Jos valitset kevytyrittäjyyden, sinulla on mahdollisuus hyödyntää yrittäjän etuja. Yrittäjänä voit vähentää verotuksessa liiketoimintaasi liittyvät kulut, kuten tietokoneen tai puhelimen. Yrittäjänä voit itse päättää eläkemaksuistasi, eikä sinun tarvitse maksaa työnantajamaksuja laskutuksestasi.

Useimmat kevytyrittäjämme hyötyvät erityisesti arvonlisäveron alarajahuojennuksesta, jonka ansiosta alle 10 000 euron vuosilaskutuksella saa koko arvonlisäveron (24 %) takaisin tilikauden päättyessä. Mitä enemmän jaat, sitä enemmän alv-vähennyksestä hyödyt.

Uudet kevytyrittäjät saavat yhteistyökumppaniemme kanssa koottuna liittymislahjana mustan jakajatakin, kestävän juomapullon sekä kangaskassin. Lisäksi saatavilla on ilmainen rekisteröityminen DriveNow-palveluun, sekä 20 ilmaista ajominuuttia.

Kevytyrittäjänä on mahdollista toimia seuraavien jakeluyhtiöiden alueilla:

Helsingin Jakelu-Expert Oy
Jakelujuniorit Oy
Lahden Jakelut Oy
Jakelusuora Oy
Joensuun Ykkösjakelut Oy
Tampereen Ykkösjakelut Oy
Pasi-Jakelut Oy
Jakelu-Ässät Oy
Porin Jakelukeskus Oy
Jakelumasters Oy
P-S Suorajakelu Oy
Turku-Palvelu Oy
Salo-Suorajakelu Oy
Jyväskylän Jakelut Oy

Lue lisää palvelusta ja rekisteröidy

Miten voin aloittaa?

Voit lähettää yhteystietosi yhteydenottoamme varten täyttämällä työhakemuslomakkeen. Mainitse hakemuksesi yhteydessä, että olet kiinnostunut kevytyrittäjyydestä.

Yrittäjyydestä kiinnostuneille